Keşan DOÇEK 14-17 Nisan 2016 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar Alanında yapılacak olan Avrasya Bisiklet Fuarı’na katılacak.

Bisiklet sektöründeki tüm teknolojik yeniliklerin ve gelişmelerin aynı çatı altında sergileneceği fuar, bisiklet sektörü açısından büyük bir önem taşıyor.

Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı Dış Ticaret Müsteşarlığı aracılığı ile Fuarı ziyaret edecek özel gruplarının yanı sıra Balkanlar, Orta Asya Cumhuriyetleri ve Avrupa’dan ve yurt içinden on binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapacak.

Keşan DOÇEK, hem dernek çalışmaları hem de Keşan ve bölgemizin tanıtılması için fuarın 642/C numaralı standında dört gün boyunca ziyaretçilere sunum yapacak.

Ayrıca söz konusu fuar ile eş zamanlı Spor & Aktif Yaşam Fuarı da diğer salonlarda ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Katılımcıların çeşitli aktivitelerle yer alacağı fuarda dağ bisikletleri, yarış bisikletleri, şehir bisikletleri, çocuk bisikletleri, moda ve giyim, cyclo – cross bisikletleri, elektrikli bisikletler, fitness bisikletleri – segway, spor bisikletleri - kargo bisikletleri – özel amaçlı bisikletler – yedek parçalar, aksesuarlar ve ürünleri tek çatı altında sergilenecek.

DOÇEK Başkanı Hakan Eşme, derneğin ulusal ve uluslararası platformlarda Keşan ve yöresini tanıtmaya çalıştığını, doğa sporlarının yaygınlaştırılması için çaba gösterdiğini, Avrasya Bisiklet Fuarı’nın tanıtım anlamında önemli bir fırsat yarattığını söyledi. Eşme, yaptığı ciddi çalışma ve kurumsal faaliyetler ile DOÇEK'in bölgemiz için değer yaratan ve izlenen bir sivil toplum kuruluşu olduğunu da belirterek, ilgilenen herkesi fuara davet etti.