Keşan DOÇEK geçtiğimiz hafta sonu hem eğlendi hem de yürüdü.

Cuma akşamı “Sevgi Paylaştıkça Çoğalır” adı altında düzenlenen yemekte biraraya gelen DOÇEK üyeleri “Sevgililer Günü”nü de erken kutlamış oldular.

DOÇEK Sosyal ve Kültürel Faaliyet Sorumlusu Ayşe Ürkmez, dernek üyelerinin yeni projeleri değerlendireceği bir toplantıyı hep birlikte bir yemek ile değerlendirmeyi düşündüklerini söyledi ve geceye katılan tüm üyelere de teşekkür etti.

Hafta içi de Nail Özkan, Lütfi Yılmaz ve Fehim Kaya’dan oluşan bir ekip, bir önceki hafta sonu kar yürüyüşünde düşüp kaybolan bir cep telefonu için parkuru yeniden yürüdüler. Karların erimesiyle bulunan cep telefonu iki gün pirinç içinde yatırıldıktan sonra yeniden çalışır hale geldi.

PAZAR DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Pazar günü de 64 kişiden oluşan doğa yürüyüşü ekibi bahar havasını aratmayacak bir  havada Gökçetepe-Çamlıca arasındaki patikalarda yaklaşık 15 km.lik bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Gökçetepe yakınlarında başlayan doğa yürüyüşü kır patikaları ve pırnallıklar arasında Pırnar Köy Azmak mevkiinden devam ederek Çamlıca'da sona erdi.

Yürüyüşçüler, papatya ve çiğdemlerin baharın müjdecisi olarak açtığı bir havada, yer yer badem ağaçlarının da çiçeklenmeye başladığını gözlemlediler ve umarız dondurucu bir soğuk onları aldatmaz diyerek istemlerini dile getirdiler.

KEŞANLILAR DOĞA YÜRÜYÜŞÜNÜ SEVDİ

DOÇEK Başkan Yardımcısı Halime Can, dernek faaliyetlerinin kurumsal bir kimlikle 23 yıldır devam ettiğini, doğa sporlarını tanıtmak ve sevdirmek amaçlı faaliyetlerine Keşan halkının da ilgi gösterdiğini ve katılımların her geçen gün arttığını, söyledi, doğayı ve yürümeyi seven herkesi etkinliklerine davet etti.