14-17 Nisan 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ve Keşan DOÇEK (Doğa Çevre ve Kültür Derneği)’in de stand açarak katıldığı “Avrasya Bisiklet Fuarı” sona erdi.

Bisiklet sektöründeki yenilik ve gelişmelerin bir çatı altında sergilendiği fuar yurtiçi ve yurtdışından onbinlerce konuğun ziyaretine uğradı.

Keşan DOÇEK, dört gün boyunca fuar alanında açmış olduğu stand ile hem bölgemizin, hem de dernek çalışmalarıyla, doğa sporlarının tanıtılmasına katkıda bulundu.

Fuar bünyesi altında aynı zamanda yer alan “Spor ve Aktif Yaşam Fuarı” da çeşitli etkinlikler ile Türkiye Vücut Güzelleştirme ve Fitness Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonası da ziyaretçilerin ilgisini çekti.

DOÇEK Başkanı Hakan EŞME, fuarın tanıtım açısından oldukça verimli geçtiğini, bölgemizi, ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtmanın kıvancını yaşadıklarını, söyleyerek, bu etkinliğe olan desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a ve Keşan Belediyesine; böylesi büyük bir organizasyonun kusursuzca gerçekleştirilmesini sağlayan ekip arkadaşlarına teşekkür etti.