Sonay CAN

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar Voleybol Türkiye 3. Ligi B Grubu’nda mücadele eden 1923 Keşan Gençlik, dün oynadığı maçta, İbrahim Turhan Lisesi’ne 3-2 yenildi.

Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ve saat 15.00’te başlayan karşılaşma nefesleri kesti. Heyecanın ve mücadelenin 5 set boyunca eksik olmadığı karşılaşmanın ti-break setinde güçlü rakibine yenilen 1923 Keşan Gençlik alkışlarla uğurlandı. Bir bölümünü Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın da izlediği müsabakada takımların mücadelesi ayakta alkışlandı.

Ligde ilk iki haftada galibiyeti bulunmayan 1923 Keşan Gençlik ile İbrahim Turhan Lisesi arasındaki maç sonunda, temsilcimiz, başarı hanesine 2 set kazanımı eklerken, rakip takım ise   galibiyetle tanıştı. 1923 Keşan Gençlik’te solak smaçör Aylin son iki maçta da kadroda yer almazken, geçen yıl takımda yer alan Mesude’de yeniden forma giydi. Ligin başarılı takımlarından Hendekspor’la görüşmelerini sürdüren Mesude’nin “Hendeği atlayıp” eski takımını tercih etmesi sevinç yarattı. Dünkü maçta takımın en etkili oyuncusu Sümeyye’nin smaçları ise galibiyet için yetmedi. Maçın hakem ve takım kadroları şöyle:

Hakemler: Metin Demirbağ, Rasim Pehlivan, Mehmet Demir, Güray Ece, Hacı Kaan Taşkın, Ali Levent Yalçın.

1923 KEŞAN GENÇLİK:

Anrenör: Ali İdrisoğlu.

Kadro: Gizem, Mesude, Sümeyye, Dolunay, Gözde, Sinem, Büşra, Neslihan, Damla.

İBRAHİM TURHAN LİSESİ:

Antrenör: Murat Özsever.

Kadro: Seda, Buse, İlayda, Züleyha, Güldenur, Nur, Sonay, Büşra, Selin, Bahar, Elçin.

SETLER: 16-25, 25-15, 21-25, 25-21 ve 13-15 (İbrahim Turhan Lisesi).