Keşan'ı Edirne Süper Amatör Ligi'nde temsil eden Keşan Anafartalarspor Kulübü Teknik Direktörü Serkan Bayraktar, dün bir basın açıklaması düzenleyerek değerlendirmede bulundu.

Sezonun ilk değerlendirmesini yaptıklarını ifade eden Bayraktar, “Bildiğiniz gibi Anafartalarspor’un hedefi bu sene de üst sıralarda yer almak. Bu nedenle de elimizden gelen gayreti gösterip üst sıraları zorlayacağız. Sezon çok uzadı. Bu da çalışmalarımıza etki etti. Maalesef çok geç hazırlanabildik. Neredeyse bir haftalık bir çalışmayla ilk maçımıza çıktık. İlk maçımızı iyi bir rakip olan Uzunköprüspor ile oynadık. Onlar da bu yıl bayağı bütçe ayırmışlar ve hedefleri Bölgesel amatör Lig. İlk maçımızı Uzunköprüspor’la deplasmanda oynadık ve maalesef 3-0 kaybettik. Ama pozisyonlarımız vardı. Hasan Hüseyin’in 3 tane net pozisyonu vardı. Onları değerlendirebilseydik sonuç farklı olabilirdi. İlk maçımızdan mağlup olarak ayrıldık. Ama bu sene kadromuzda çok genç oyuncularımız var. U-17 Ligi’nde de lideriz. U-17 kadrosundan 8-9 tane oyuncumuz A takımda. Hatta A takımıyla idmana çıkıyorlar. Bu da ilerisi anlamında güzel. Bu yıl yoğunluğumuz Keşanlı oyuncularda. Uzunköprü’den iki oyuncumuz var. Onun haricinde oyuncularımız Keşan’dan. Bu hafta da maç Keşanspor’laydı. Ama Keşanspor’un ligden çekilmesinden dolayı maç oynanmadı ve hükmen 3-0 galip geldik. Şu an iki maçta 3 puanla orta sıralarda, 6’ncı sırada kendimize yer bulduk.” dedi.

TARAFTAR VE FUTBOLSEVERLERİ DESTEK OLMAYA BEKLİYORUZ

Serkan Bayraktar, bu hafta oynanacak karşılaşma hakkında konuşarak, şunları söyledi: “Bu hafta da Uzunköprü’nün diğer temsilcisi 18 Kasım’la karşılaşacağız. Kulüp takıma oldukça büyük bir bütçe ayırdı. İyi bir takım kurdular. Kendi sahamızda oynayacağız. Kendi sahamızda ilk maçımız. İnşallah güzel bir havada, sakatlık olmadan, galip olarak sahadan ayrılırız. Hedefimiz 3 puan almak. Buna göre hazırlanacağız. Gençlerimize daha fazla şans vereceğiz. Hedefimiz bu sene gençlerimizle, tecrübeli oyuncularımızın kaynaşmasıyla ortaya çıkacak iyi bir takım olmak. İnşallah Anafartalarspor’u üst sıralarda temsil ederiz. Bu hafta taraftarlarımızı, futbol severleri Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’na karşılaşmayı izlemeye ve takımlarına destek vermeye bekliyoruz. Biz taraftarlarımızdan biraz sabırlı olmalarını istiyoruz. Oyuncularımız daha çok genç. Kendilerine süper amatörde yer buldular. İnşallah ilerleyen günlerde çok çok daha güzel olacak. Bu konuda benim şüphem yok. Kendileri bizleri utandırmayacaklardır. Şehrimizi her yerde Keşan Anafartalarspor Kulübü olarak en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız.”