1923 Keşan Gençlik ve Spor Kulübü’nün altyapısını oluşturacak olan 2003-2004 doğumlu ağırlıklı kız sporculardan oluşan altyapı çalışması, geçen cumartesi günü başladı.

Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve saat 10.00 sıralarında başlayan altyapı takımı hazırlık çalışmalarına yaklaşık 50 kadar sporcu katıldı.

1923 Keşan Gençlik Kulübü Voleybolcusu ve Trakya Üniversitesi BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu) Voleybol Antrenörlüğü 3. Sınıf Öğrencisi Büşra Ceylan nezaretindeki çalışmalarda, 1923 keşan Gençlik Kulübü’nün bayan voleybol altyapısına sporcu kazandırılması hedefleniyor. Ceylan, konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şöyle dedi: “Keşan’daki bu çalışmanın amacı, ilçede voleybol sporunu canlandırmak ve 1923 Keşan Gençlik kulübü altyapısına voleybolcular kazandırmaktır. Çünkü bu sezonda da gördüğünüz gibi takımdaki oyuncuların hepsi Keşan dışından. Bu yüzden hiçbir altyapı desteği yok. Kulüp Başkanımız Sadi Kuru da böyle bir düşünceden hareketle, bu çalışmayı başlatmamızı istedi. Hem bu sayede gençlerin önü açıldı hem de küçük yaştaki çocukların voleybol sporuna başlaması sağlandı. Şu anda ilk etapta, yaklaşık 50 kişiyle çalışmalarımıza başladık.”

Altyapı çalışmalarında, Büşra Ceylan’ın yanı sıra, 1923 Keşan Gençlik kulübü sporcuları; Mesude Korkmaz ve Gizem Avcı da hazır bulundu.