Özellikle ikinci yarıda rakibine üstünlüğünü kabul ettiren ekip, rakip kaleye biri penaltıdan olmak üzere 4 gol atarak haftayı 3 puanla kapadı ve liderliğini sürdürdü.

Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti. Özellikle Keşansporlu futbolcular ellerine geçirdikleri bir çok gol pozisyonunu cömertçe harcadı. İlk yarı 0-0 berabere bitti.

Maçın 2. yarısında sahada bambaşka bir Keşanspor vardı.  Taraftarın tezahüratlarının da etkisiyle ataklarını güçlendiren Keşanspor, 60. dakikada Ufuk, 62. dakikada Hakkı, 81. dakikada  Emrecan’ın golleriyle 3-0 öne geçti.
Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Keşanspor oyuncusuna ceza sahasında faul yapılması sonucunda hakem penaltı kararı verdi. Taraftarın ısrarlı isteği üzerine penaltı atışını Keşanspor kalecisi Ömer yaptı.  Ömer, düzgün bir vuruş yaparak penaltıyı gole çevirince Keşanspor 4-0 öne geçti ve karşılaşma bu sonuçla bitti.

Maçtan sonra Keşanspor taraftarları,  teknik heyet ve futbolculara uzun süre tezahüratta bulundu.

BAŞKAN ÖZCAN’A TAKIMIN FOTOĞRAFI HEDİYE EDİLDİ
Maçın devre arasında, Keşanspor Başkanı Mustafa Çelik tarafından Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a, özel bir malzemeden hazırlanmış Keşanspor’un takım fotoğrafı hediye edildi.
 Karşılaşmanın hakem ve takım kadroları şöyle:
Hakemler: Murat Dinler, Görkem Pehlivanlı, Ramazan Gezer.
Keşanspor: Ömer, Güven, Ertuğrul, Ozan, Kıvanç, Ufuk, Burak, Mehmet Emin, Hakkı, Veysel, Emrecan.
Teknik Direktör: Serkan Bayraktar.
Doyranspor: Ömer, Hüseyin, Yavuz, Serkan, Deniz, Birkan, Cüneyt, İbrahim, Feyyaz, Sercan, Tolga.

Teknik Direktör: Sedat Güngör