Keşanspor’a esnaf ve iş adamlarının akşam yemeği destekleri sürüyor.

Geçen cuma günü akşamı, İspatcami Mahallesi Hayribey Sokak’ta faaliyet gösteren Yeşil Bursa Restaurant’ta, Keşansporlu futbolcu, teknik heyet ve yöneticilere bir yemek verildi.

Saat 20.30 sıralarında başlayan yemeğe, Keşanspor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik, bazı yönetim kurulu üyeleri, Antrenör Ümit Parimli ile futbolcular katıldı. Çelik, yemek sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Bölgesel Amatör Lig’den doğrudan düşmediklerini, statü gereği ligi, Edirnespor Gençlik’in ardından bitirdikleri için, Edirne Süper Amatör Lig Şampiyonu veya ikincisi ile play out oynayacaklarını belirterek, maçın oynanmasına kadar geçecek olan iki haftalık sürede de futbolcuları birarada tutmak istediklerini söyledi.

Mustafa Çelik, şöyle dedi: “Bu maça iddialı hazırlanıyoruz. Amacımız takımımızı birarada tutarak, futboldan kopmamayı sağlamak. Bu nedenle moral yemekleri düzenliyoruz. Bu akşam Yeşil Bursa Restaurant Sahibi Abdülbasit Suçin, takımımızı konuk etti. Kendisine çok teşekkür ederiz. Yemeklerimiz hafta sonları hariç her akşam devam edecek. Keşan esnafı ve işadamları takımımızı yemeklerle destekliyor. Her akşam bir başka işyerine konuk olacağız.”

Daha sonra söz alan İşyeri Sahibi Abdülbasit Suçin ise Keşanspor’u konuk etmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, desteklerinin süreceğini söyledi.