Pınar:  “Hırslarına ve özverilerine güveniyoruz”

Önceki gün antrenörlüğe Şeref Aldanmaz’ı getiren Keşanspor yönetimi, dün de transfer çalışmalarına başlayarak geçen sezon Bal Ligi’nde Babaeskispor forması ile ter döken 3 futbolcu ile anlaşma imzaladı.

Kulüp Lokali’nde saat 14.00’te başlayan toplantıya, Keşanspor Basın Sözcüsü Oya Pınar,  Genel Kaptan Nejat Çabuk, Yönetim Kurulu üyesi Ayhan Özkaynak, Antrenör Şeref Aldanmaz ve Babaeskispor’dan transfer edilen futbolcular Tahir Balpınar, Sinan Böker ve Selim Özbek katıldı.

PINAR: “DAHA YENİ BAŞLADIK”

Keşanspor Basın Sözcüsü  Oya Pınar, uzun süredir görüşme halinde oldukları 3 oyuncu ile sonunda anlaşmaya vardıklarını dile getirerek, teknik direktörden sonra futbolcu transferlerine de  start  vermiş olduklarını söyledi. Transfer ettikleri oyuncuların hırsı ve özverilerine güvendiklerini kaydeden Pınar, “Bugün sözleşme imzalayacak olan futbolcu kardeşlerimin Keşanspor’a çok faydalı olacaklarına inanıyorum.  Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Daha yeni başladık. Önümüzdeki birkaç gün içinde başka transferlerimizi de kamuoyuna tanıtmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

ALDANMAZ: “FUTBOLCULARIMI YAKINDAN TANIYORUM”

Aldanmaz da BAL Ligi’nde başarılı olmak için transfer sezonu boyunca gerekli gördükleri mevkilere imkanlar doğrultusunda futbolcu alacaklarını belirtti. Aldanmaz, bugün transfer edilen futbolcuları çok yakından tanıdığını, kendisini ve Keşanspor’u mahçup etmeyeceklerine inandığını da söyledi. Aldanmaz, hazırlıkları bir an önce tamamlayıp sezonu 25 Temmuz’da veya en geç 28 Temmuz’da açacaklarını da bildirdi.

Konuşmaların ardından Tahir Balpınar, Sinan Böker ve Selim Özbek kendilerini Keşansporlu yapan sözleşmeleri imzaladı.  Tahir Balpınar, Sinan Böker’in stoper mevkiinde oynadıkları, Selim Özbek’in de geçen sezon Babeskispor kalecisi olduğu öğrenildi.

ÇOK MUTLUYUZ”

İmzalar atan futbolcular yaptıkları konuşmalarda Keşanspor gibi başarısı ve kariyeri belli bir camiaya geldikleri için mutlu olduklarını ifade edip, başarılı olmak için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini söylediler.