Keşanspor dün de 4 futbolcuyu renklerine bağladı

 Keşanspor yönetimi önümüzdeki sezon mücadele edecekleri BAL’da başarılı sonuçlar almak ve ligde kalıcı olmak için kesenin ağzını açmış gibi görünüyor. Keşanspor Kulübü Basın Sözcüsü Oya Pınar, dün düzenlediği basın toplantısında, 4 yeni transferi daha tanıttı.

Keşanspor Lokali’nde saat 14.00’te başlayan toplantıya, Keşanspor Genel Kaptanı Nejat Çabuk, Yönetim Kurulu Üyesi  Ayhan Özkaynak, Teknik Direktör Şeref Aldanmaz’ın yanısıra, transferleri gerçekleştirilen Babaeskispor’un stoperi Resul Ali Gürgen, Kocaelispor’un A Takımı’nda antrenmanlara çıkan kaleci Hasan Can Sağlam, Yeni Karpuzluspor’un forveti Serhat Görmen ve sağ açık Süleyman Şen katıldı.

PINAR: TRANSFER HABERLERİMİZ DEVAM EDECEK

 Keşanspor Basın Sözcüsü Oya Pınar, transfer çalışmalarına devam ettiklerini dile getirerek, transfer sezonu kapanana kadar sık sık bu tür haberlerinin çıkacağını kaydetti. Çok iyi transferler yaparak, gerekli mevkileri başarılı oyuncularla doldurduklarını ifade eden Pınar, imkanlar dahilindeki transferlere devam edecekleri bilgisini vererek, önümüzdeki sezon ligde büyük bir takım olacaklarını ve Keşan’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

ALDANMAZ:  BAŞARILI OLMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

 Pınar’ın yaptığı açıklamalar sonrasında, transfer edilen oyuncular kendilerini tanıtarak, Keşanspor’a transfer edilmelerinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Antrenör Şeref Aldanmaz da  imkanlar dahilinde yapılan transferler ile Keşanspor’un başarılı bir sezon geçireceğine inandıklarını kaydederek, Keşanspor’un her zaman desteğe ihtiyacı olduğunun da altını çizdi ve başarılı olmak için çok çalışacaklarını ifade etti.

Keşanspor yönetimi, önceki gün de düzenlediği basın toplantısında Babaeskispor’dan transfer ettiği 3 futbolcunun tanıtımını yapmıştı.