Edirne U 17 Ligi’nde mücadele eden Keşanspor U 17 Takımı, geçen pazar günü Edirne’de oynanan final maçında, normal süresi 1-1 biten karşılaşma sonunda penaltılarda 6-5 yenilerek ikinci oldu.

Edirne Saraçhane1 Stadı’nda oynanan ve saat 15.00’te başlayan karşılaşmaya; Berkay, Burak, Muharrem, Kubilay, Ömercan, Tolunay, Hüseyin, Mustafa, Erol, Muratcan, Batuhan on biriyle çıktı.

10. akikada, Hüseyin’in golüyle 1-0 öne geçen temsilcimiz, ilk yarıyı da bu sonuçla önde bitirdi. İkinci yarıda da oyunua ağırlığını koyan Keşanspor, 75’inci dakikada rakibin golüne engel olamadı ve maç 1-1 berabere sonuçlandı. 10’ar dakikalık 2 uzatma devresinde de taraflar gol kaydına muvaffak olamayınca penaltı atışlarına geçildi. Muratcan, Mustafa ve Batuhan penaltıları gole çevirmesine rağmen son penaltıyı kaçıran Burak, takımını şampiyonluktan eden maçın en şanssız ismi oldu.

MAÇTAN SONRA HASTANEDE GÜRKAN’I ZİYARET ETTİLER

Keşanspor U 17 Takımı maçın ardından, 11 Ocak 2014 tarihinde Subaşıspor’la oynanan maçta kolu kırılan ve geçen cumartesi günü Keşan Devlet Hastanesi’nde köprücük kemiğinden ameliyat edilen Gürkan Er’i ziyaret etti. Ortopedi Uzmanı Opr. Dr. Vedat Serin tarafından gerçekleştirilen operasyonla 1,5 ay sonra sahalara dönecek olan Gürkan, ameliyatında emeği geçenlere teşekkür etti.