Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Okullar Arası Spor Müsabakaları geçen pazartesi günü başladı.

Liseler arası voleybolla başlayan kız ve erkek müsabakalarında, ilk sonuçlar da önceki gün alındı. Kızlarda 6, erkeklerde ise 5 lise, filede şampiyonluğu kazanmak için mücadele ediyor. Voleybol kızlarda müsabakalar 2 grup halinde oynanıyor. A Grubu’nda; Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi, Keşan Dr. Rıfat Osman Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Keşan Lisesi (Anadolu), B Grubu’nda ise; Keşan Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi, Keşan Kız Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve İpsala Anadolu Lisesi yer alıyor.


KIZLARDA ŞAMPİYON, İLK MAÇI KOLAY KAZANDI

Kızlarda ilk maç; Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi ile Keşan Dr. Rıfat Osman Anadolu Sağlık Meslek Lisesi arasında oynandı. Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu’ndaki oynanan ve saat 10.00’da başlayan karşılaşmada, geçen yılın şampiyonu Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi, Dr. Rıfat Osman Anadolu Sağlık Meslek Lisesi karşısındaki ilk maçını 3-0 skorla kolay kazandı. Günün ikinci maçında ise Keşan Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi, İpsala Anadolu Lisesi’ni 3-1’le geçti.

YUSUF ÇAPRAZ’DAN ÇİFTE BAŞARI

Erkeklerde 5 lisenin tek devreli lig usulü aynı grupta mücadele ettiği karşılaşmalar da aynı gün başladı.  Keşan Anadolu Lisesi, Keşan İlhami Ertem Ticaret Meslek Lisesi, Keşan Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi, Keşan Lisesi (Anadolu) ve Keşan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi takımları şampiyon olabilmek için büyük bir mücadele veriyor. Dünkü ilk maçta, Keşan Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi, Keşan İlhami Ertem Ticaret Meslek Lisesi karşısında 3-0 galip geldi. Karşılaşmalara, bugün devam edilecek.