Keşanspor Antrenörü Parimli, Edirnespor maçı öncesi iddialı konuştu

“Hafife alınacak takım değiliz”

 

Keşanspor Basın Sözcüsü Oya Pınar, Genel Kaptan Nejat Çabuk, Yönetim Kurulu üyesi Mahmut Aksu, Teknik Direktör Ümit Parimli ve yeni transferlerin katıldığı basın toplantısında, Çerkezköy Spor ile oynanan karşılaşma değerlendirilirken, Pazar günü oynanacak Edirnespor GK maçı hakkında iddialı açıklamalarda bulunuldu.

ÇABUK: TAKIMIN YAŞ ORTALAMASI 20’YE DÜŞTÜ

Saat 12.30 sıralarında, Keşanspor Lokali’nde başlayan basın toplantısında ilk sözü alan Nejat Çabuk, BAL (Bölgesel Amatör Ligi)’nin ikinci yarısına geçtiğimiz hafta oynanan Çerkezköy Spor ile başladıklarını hatırlatarak, talihsiz bir yenilgi aldıklarını söyledi. Ligin ikinci yarısında, çeşitli mevkilere yaptıkları transferlerle daha güçlü bir takım halini alacaklarından şüphe duymadığını dile getiren Nejat Çabuk, Yardımcı Antrenör Melih Altınok ile karşılıklı anlaşarak ayrıldıklarını belirterek, “Bu süreçte takımımıza katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Allah yollarını açık etsin. Transferlerimizin yanı sıra alt yapıdan 6 futbolcumuzu takıma kazandırdık. Böylece takımın yaş ortalaması 20’ye düştü. Pazar günü oynayacağımız Edirnespor GK maçına, Keşan Kaymakamımızı, Belediye Başkanımızı, Emniyet Müdürümüzü ve tüm Keşan halkını maça bekliyoruz.” dedi.

PARİMLİ: HAFİFE ALINACAK TAKIM DEĞİLİZ

Daha sonra söz alan Ümit Parimli, Keşanspor’un başına geçeli 16 gün olduğunu dile getirerek, tüm özveri ile çalışarak başarılı olmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını kaydetti. Zaman zaman sıkıntı yaşasalar bile hiçbir sıkıntıya boyun eğmeyeceklerinin altını çizen Parimli, “Çerkezköy Spor maçında iyi mücadele etmemize rağmen, tecrübesizlikten bir kaza gölü yedik. Kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik. Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Edirnespor GK maçın için hazırlıklarımız sürüyor. Rakibimizin gücünü biliyor ve saygı duyuyoruz. Fakat biz 3 puan için sahaya çıkacağız. Kimseden korkmuyoruz. Skor sorunumuzu aşarsak başarılı olacağız. Kimse bizi hafife almasın” diye konuştu.

BAŞKAN MUSTAFA ÇELİK DE TRÜBÜNDE OLACAK

Oya Pınar ise bu zamana kadar kendilerine maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Keşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız’a teşekkür ettiklerini söyledi. Pınar, sağlık durumu nedeniyle bir süredir takımın başında bulunamayan Keşanspor Başkanı Mustafa Çelik’in de Edirnespor GK maçında tribündeki yerini alacağını duyurdu. Yeni transfer edilen futbolcular ise Keşanspor’da başarılı olmak istediklerini dile getirerek, bu başarıya Edirnespor GK ile başlayacaklarını söylediler.

Son olarak konuşan ve takımda kaptanlık görevine de getirilen Kamil Çetintaş, dinamik bir takım olduklarını dile getirerek, kolay maçlar oynamayacaklarını, ancak başarı için ter dökeceklerini söyledi.

İŞTE YENİ TRANSFERLER VE GELDİKLERİ TAKIMLAR

Transfer edilen futbolcuların isimleri ve transfer edildikleri kulüpler şöyle; Burak Güngör (22) Çerkezköy Spor, Semih Çiçek (23) Alibeyköy Spor, Doğukan Çınar (19) Büyükçekmece Spor’, Erman Tavşancı (21) Konak Belediyespor ve Osman Atalay Demirtaş (23) Vefaspor.