Oya Pınar: “BAL’da başarı kovalayacağız”

Keşanspor Kulübü Basın Sözcüsü Oya Pınar, dün düzenledikleri basın toplantısı ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdığı Turan Yılmaz’dan boşalan Teknik Direktörlük görevine Şeref Aldanmaz’ı, Kaleci Antrenörlüğü görevine ise İbrahim Borazan’ı getirdiklerini bildirdi.

PINAR: BAŞARIYI KOVALAYACAĞIZ

Saat 15.00’te, Keşanspor Lokali’nde başlayan basın toplantısında, Keşanspor Genel Kaptanı Nejat Çabuk,  Teknik Direktör Şeref Aldanmaz ve Kaleci Antrenörü İbrahim Borazan da hazır bulundu. Keşanspor Teknik Direktörlüğü görevine, geçtiğimiz sezon Yeni Karpuzluspor’u çalıştıran Şeref Aldanmaz’ı getirdiklerini açıklayan Oya Pınar, Aldanmaz’a güven ve saygı duyduklarını dile getirerek, Kaleci Antrenörlüğü görevine ise İbrahim Borazan’ı getirdiklerini söyledi. Aldanmaz ve Borazan’ın Keşanspor Kulübü’nde başarılı olacağına inandıklarını belirten Pınar, yönetim ve teknik heyet olarak birlik içerisinde, BAL (Bölgesel Amatör Ligi)’da başarı kovalayacaklarını belirtti.

Konuşmasına gerek teknik,  gerek yönetici gerekse sponsor olarak  bugüne kadar Keşanspor’a emek veren herkese teşekkür ederek başlayan Aldanmaz,  Keşanspor forması giyerken elim bir trafik kazası sonucunda hayatlarını kaybeden Can Çetinkaya ve Güner Yıldız’a Allah’tan rahmet, ailelerine ise başsağlığı diledi.

ALDANMAZ: ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Aldanmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Keşanspor’u, koşan, mücadele eden, genç, dinamik, hedefi olan, dürüst, iyi ahlaklı futbolculardan kurmak, imkanlar dahilinde takımımızı en iyi hale getirmek için çalışmak zorundayız. Keşanspor bir markadır. Bu markayı hak ettiği şekilde temsil etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bana ve ekibime güvenerek verilen bu görevin farkındayız. BAL, Keşan’ı tanıtmak için iyi bir fırsattır. BAL, özveri, emek ve çok çalışmak isteyen bir ligdir. Bu zorluğun üstesinden gelebilmek için çok çalışmalıyız. Ben ve camiamız için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

MERCAN BİR YIL DAHA SPONSOR OLDU

Aldanmaz’ın ardından tekrar söz alan Oya Pınar, Keşanspor Kulübü’nün ana sponsoru olan Mercan Şirketler Topluluğu’nun bu yıl da sponsorluğa devam etme kararı aldığı bilgisini vererek, Mercan Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Mercan’a ve ailesine, verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

ÇABUK: KEŞANSPOR’U SEÇENLER BİZİMLEYDİ

Son olarak söz alan Nejat Çabuk, Yönetim olarak Aldanmaz ile anlaşma kararı aldıklarını dile getirdi. Teknik heyetin tüm özverileri ile bu yıl başarı için çaba göstereceğine inandıklarını ifade eden Çabuk, geçen yıl Uzunköprüspor’da oynayan bazı Keşanlı futbolcular için ise şunları söyledi: “Onlar Uzunköprüspor’un daha fazla para vermesi nedeniyle o takımı seçti. Uzunköprüspor’un, söylenen ücreti vermemesi durumunda ise Keşanspor’a gelebileceklerini bizlere söylediler. Keşanspor formasını isteyenler bizimle, parayı seçenler ise başka takıma gitti.”