DEMİRHAN ÖZDEMİR

Keşan halkından esnaf emekli polis memuru Mustafa ve Kıymet Özdemir’in oğulları, Arzu Güleğlen ve Esra Özdemir Ayhancı’nın ağabeyleri olan emekli polis memuru Demirhan Özdemir (50) vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazının ardından Sarayavluları Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına, başsağlığı dileriz.

MEHMET KÖSTEK

Çamlıca köyü halkından, merhum Fatma ve Recep Köstek’in oğulları, Hatice Köstek’in eşi, Sevim Yıldız, Fatma Tufan, Recep Köstek, Sevgi Hicret ve Özlem Tezcan’ın babaları Mehmet Köstek vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazının ardından Çamlıca köyünde toprağa verilecek. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

ZEKERİYA YALAZA

Yenimescit Mahallesi halkından Kadriye Yalaza’nın eşi, Yetiş, İmdat, Nurten, Ahmet ve Murat Yalaza’nın babaları, Hüseyin, Emine, İlkbahar ve Ayvaz Yalaza’nın ağabeyleri olan Zekeriya Yalaza (74) vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazının ardından İki Minareli Çarşı Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Aydoğan Ersöz, Saros için Helvacıoğlu'nu sakıncalı buldu Aydoğan Ersöz, Saros için Helvacıoğlu'nu sakıncalı buldu

İDRİS BİRCİ

Kızkapan köyü halkından, merhum İdris Birci ve merhume Ümmü Birci’nin oğulları, Hatice Birci’nin eşi, Buğra Birci, Kübra Birci ve Büşra Birci’nin babaları olan İdris Birci vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazının ardından Kızkapan köyünde toprağa verilecek. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

ALİ ÇETİN

İspat Cami Mahallesi halkından, merhum Yusuf ve Hanife Çetin’in oğulları, İsmail ve Ömer Çetin’in kardeşleri, Nurten ve Muzaffer Geçer’in damatları, Metehan ve Gökdeniz’in babaları, Derya Çetin’in eşi Ali Çetin (38) vefat etti. Cenazesi bugün ikindi namazının ardından Çamlıkent Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.