ÜMMÜHAN ERTÜRK

Yukarı Zaferiye Mahallesi halkından merhum Doktor Asaf Ertürk’ün eşi, Işıl Ertürk ve Yeşim Ertürk Tatar’ın anneleri, Mimar Koray Tatar’ın kayınvalidesi Ümmühan Ertürk (82) vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz pazartesi günü ikindi namazının ardından Hersekzade Ahmet Paşa Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

ADEM BÖLÜK

Hafize Bölük’ün eşi, Yasin Bölük’ün babası, Harun Raşit Bölük’ün ağabeyi, Emre ve Fatih Bölük’ün amcaları Adem Bölük (59) vefat etti. Cenazesi, geçtiğimiz pazartesi günü öğle namazının ardından Çeltik Köyü’nde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

HACI MUKADDES BAKIR

Trakya Birlik Kooperatifi eski Müdürü Ergin Bakır ve Belgin Uslu'nun annesi, 23. Dönem Edirne Milletvekili Cemalettin Uslu ve Nurcan Bakır'ın kayınvalidesi, Gençer Uslu ve Selin Biçer'in anneannesi, Tuğçe Çebitürk ve Efsun Yılmaz'ın babaannesi  Hacı Mukaddes Bakır vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Aşağı Zaferiye Cami'nden alınarak Asri Mezarlık’ta defnedildi. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.