Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi’nin, 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı II. Kanaat Dönemi Veli Toplantıları, 7-9 Mayıs tarihleri arasında okulun dersliklerinde gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada veli toplantılarının önemine vurgu yapan Okul Müdürü Osman Başak, öğrencilere ara karne verileceğini belirtti. Başak, şunları kaydetti: “Veli toplantısı, eğitimin öncelikli meselesidir. Okul aile işbirliğinde öğrencinin eğitim-öğretim yaşamı için önemi tartışılmaz. Bu işbirliğinin temelini veli-öğretmen iletişimi oluşturmaktadır. Etkili öğrenme-öğretme yaşantılarında, veli desteğinin önemi olduğunu unutmamalıyız. Velilerimizin, varsa öğrencimizin sağlık problemlerini, hassasiyetlerini öğretmenlerle, okul idaresi ile paylaşması öğrencinin eğitim kalitesi için büyük önem arz etmektedir.

Tüm bu koşullar dikkate alınarak okulumuzda 7-9 Mayıs 2013 tarihlerinde veli toplantıları yapılacaktır. Toplantı başında tüm sınıf öğretmenleri sınıflarında velilere, etkileşimli tahtalarda okulun ve sınıfın kültürel ve sportif faaliyetlerde gösterdiği başarılarla ilgili 15 dakikalık sunum yapacaktır.

7 Mayıs 2013 tarihinde saat 15.45’te 11. sınıflar, 8 Mayıs 2013 tarihinde saat 15.45’te 10. sınıflar, 9 Mayıs 2013 tarihinde saat 15.45’te 9. sınıflar için ayrı ayrı veli toplantısı yapılacaktır. Öğrencilerimizin devam-devamsızlığı, başarı ve disiplin durumları görüşülerek ara karne verilecektir.

Değerli veliler bu konuda hassasiyeti sizlerden de bekliyor, toplantıya katılmanızı önemle rica ediyorum.”