Keşan Feride ve Mehmet Çuhacı Lisesi’nin yılsonu etkinlikleri resim ve tiyatro sergileriyle başlıyor.

24 Mayıs 2013 Cuma günü, okulun resim ve tiyatro toplulukları 2 etkinlik birden sergileyecek. İlk olarak okulun resim topluluğu tarafından “Yılsonu Resim Sergisi”  açılacak. Keşan Kültür Merkezi’ndeki serginin açılış saati 12.30 olarak bildirildi.

Görsel Sanatlar Resim Öğretmeni Suzan Ulusay Akçay önderliğindeki sergide Tuğba Söyler, Beste Yaşar, Zeynep Gırlangıç, Hatice Kaya, Emre Şahin, Özge Üstün, Kayal Kale, Erhan Aydınlıyurt, Ebru Güğümcü, Miray Deniz Balcı, Buse Merve Toprak ve Ahmet Sergen’in eserleri sergilenecek.    

Daha sonra ise Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı, Hayriye Kahraman’ın yönettiği “Otogargara” adlı 2 perdelik komedi sahnelenecek. Keşan Kültür Merkezi’nde sahneye konacak olan tiyatro gösterisi 13.00 ve 20.00 saatlerinde 2 gösterimle seyirciye sunulacak. Oyunda; Uğur Can Aytap, Atakan Barışık, Emirhan Bürker, Büşra Korkmaz, M. Deniz Balcı, Duygu Özcan, Aybüke Karaca, Gözde Yaşa, Sergen Arslan, Halil Namlı, Şükrü Duman, Ezgi Kahraman, Ali Osman Yılmaz, Burçak Kurtulmuş ve Esin Başpınar rol alacak. “Otogargara”nın ücretsiz olarak izlenebileceği bildirildi.