HABER MERKEZİ

19 Aralık 2017 tarihinde başlayan ve 25 Ocak Perşembe günü sona eren Yunanca dil kursuna katılan katılımcılara, dün saat 18.30’da Keşan TSO Konferans Salonu’nda gerçekleşen tören ile sertifikaları teslim edildi. 

Sertifika törenine; Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa İşçimen, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Mutaf, Meclis Üyesi Murat Arıkan, Yunanca Dil Kursu Eğitmeni Fatma Hasan Çirozlar ve kursiyerler katıldı.

Sertifika töreninde ilk olarak konuşan Keşan TSO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Mutaf, “Yabancı dil kurslarımıza devam ediyoruz. Hem ticari hem de turizm yönünden bölgemizin daha da gelişmesi amacıyla yabancı dil kurslarına önem veriyoruz. Bir dil bir insan demektir. Bugün Keşan’da Yunanistan’dan gelen misafirlerimize Yunanca hizmet vermek, işletmenin misafirlerimiz tarafından çokça ziyaret edilmesine ve memnuniyete dönüşecektir. Öğrenmenin yaşı yoktur. Kursumuza farklı yaş gruplarından 150’ye yakın katılımcı oldu. Bu kurs ile ilk kuru tamamlamış oldunuz. İleriki kurların kursunu da Keşan TSO olarak vermek istiyoruz. Hocamıza da katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Kursa katılan herkesi tebrik ediyor, başarılarının devamı diliyoruz” dedi. 

Keşan TSO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Mutaf’ın ardından konuşan Yunanca Dil Kursu Eğitmeni Fatma Hasan Çirozlar, “Kursa katılan herkese çok teşekkür ediyorum ve hepinizi gönülden kutluyorum. Öğrenmenin yaşı yoktur. Bunu bu kurs ile bir kez daha gösterdiniz” dedi.

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları takdim edildi toplu fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi.