HABER MERKEZİ

Bazı iş adamları gün aşırı zamların yapıldığı ülkemizdeki ekonomik zorluklara rağmen ayakta kalma mücadelesi verirken; döviz kurundaki artışı bahane eden birçok işletmenin de fahiş zam uygulaması sürdürülüyor.

HANCI’DAN AİLE BÜTÇELERİNE DESTEK…

Zincir marketlerin giderek çoğaldığı Keşan’da; mücadele ederek ayakta kalmaya ve fahiş zamlara rağmen uygun fiyatlarla satış yapmaya çalışan Hancı Gross Market, aile bütçelerine destek olmak amacıyla indirime gitti.

İNDİRİM KASADA..!

Ekonomik krizden en çok etkilenen aile bütçelerine destek amaçlı gerçekleştirilen indirim, ürün etiketlerine dokunulmadan direkt olarak kasada yapılıyor.

Tekel ürünleri ve firmaların yemek kartları hariç tüm ürünleri kapsayan ‘%10’luk indirim’, kasada ödeme yapıldığı sırada uygulanıyor.

31 EKİM’E KADAR SÜRECEK

31 Ekim 2018 tarihine kadar sürece olan indirimde, tüm finansmanın Hancı Gross Market sahibi Yavuz Yılmaz’ın üstlendiği bildirildi.

YILMAZ: “ZAMAN YARDIMLAŞMA ZAMANI”

Konuyla ilgili bilgi veren Hancı Gross Market sahibi Yavuz Yılmaz, yardımlaşmanın bu gibi zor günlerde yapılması gerektiğini vurgulayarak, “Ekonomik krizden en çok etkilenen ailelerimizin bütçelerine destek olmak amacıyla böyle bir indirim yapıyorum. Şimdiye kadar marketlerde ve böyle bir kriz dönemi içerisinde bu gibi indirimin yapıldığı görülmemiştir. Keşanlılarımıza destek amacıyla %10 indirim yapıyorum. Zaman yardımlaşma zamanı.” dedi.

“DENETİMLERDEN GEÇTİK”

İndirim öncesi ilgili tüm kurumların denetiminden geçtiğini kaydeden Yılmaz, şunları konuştu: “Etiketlerdeki fiyatları artırıp kasada indirime gitmiyoruz. Bu gibi dedikoduların önüne geçmek amacıyla ilgili kurumların denetiminden geçtik. Ürünlerdeki gramajlar, fiyatlar, paketleme, raflama ve etiketleme konularında denetimler yapıldı. İndirim süresince fiyatlarımızda oynama yok. Yaptığımız indirim göz boyama değil, gerçektir. Bugüne kadar halkımız sayesinde kazandık ve büyüdük. Şimdi de zor durumda olan halkımıza destek olmak bizim görevimiz.”

TOPLU ÜRÜN SATIŞI YOK

Yavuz Yılmaz, son olarak indirim süresi boyunca toplu ürün satışı yapılmayacağına işaret ederek, “Amacımız halkımıza destek olmak. Bazı kişiler durumu fırsata çevirmek için toplu ürün almak isteyebilir ancak bunlara izin vermemeye dikkat edeceğiz.” şeklinde konuştu.