AYŞİN SEÇİL GEZER

Dün, saat 11.00 sıralarında Yelekli Kardeşler firmasında düzenlenen basın toplantısında 11 Şubat 2018’de gerçekleşecek Boat Show fuarının yanı sıra Keşan’da da bir Boat Show fuarı yapılacağı duyuruldu. 

Toplantıya; Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Mutaf ve İsmail Şapçı, Genç Girişimciler Komite Üyesi Ahmet Güven Güner, Meslek Komite Üyeleri Ali Zontul ve Özden Çetin ile Firma Yetkilisi Necmettin Yelekli katıldı. 

ÜYELERİMİZ İLE BİRLİKTE BOAT SHOW FUARINA GİDİYORUZ

Toplantıda konuşan Mutaf, şunları söyledi: “Keşan Ticaret ve Sanayi Odası olarak Yelekli Kardeşler Firması sahibi Necmettin Yelekli ile beraber işbirliğinde düzenlediğimiz bir etkinlik ile 11 Şubat 2018 Pazar günü üyelerimiz ile birlikte İstanbul’da Boat Show fuarına gidiyoruz. Bu fuar geniş kapsamlı ve ülkenin elit fuarlarından birisi, buna işbirliği ile birlikte katılma kararı aldık. Bölgemizin önemli dinamik sektörlerinden biri turizm ve bu kapsamda geniş bir coğrafyaya hizmet veriyoruz. Bu zenginlikler bölgemizin en önemli avantajı, bu kapsamda da bölgemizde teknesi ile konaklayan, bu işi hobi olarak yapan, dışarıdan gelen ve bölgemizde yaşayan nüfus var. Son yıllarda Keşan Ticaret ve Sanayi odası olarak yaptığımız Amatör Denizcilik kursuna olan ilgi ile gözlemliyoruz. Bu kapsamda yapmış olduğumuz görüşmeler ve kendi içimizde yapılan değerlendirmelerde bu etkinliklerin yapılması kararını aldık.” 

15- 18 MART 2018 TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Saros Körfezi’ni kapsayan Boat Show fuarının Keşan’da da yapılacağının altını çizen Kadir Mutaf, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Etkinliklerin ikinci ayağını yine Yelekli Kardeşler firması ile Keşan’da Saros temalı küçük bir Boat Show olarak nitelendirebileceğimiz; tekne, motor, jet ski gibi ürünleri içine alan ve yeni teknolojileri barındıran etkinlik düzenleyeceğiz. Keşan’da küçük bir boat show olarak da adlandırabiliriz, kurumsal firmalardan destek alıyoruz. Yelekli Kardeşler Firmamızdan bu konuda destek alacağız. Trakya’da bir ilk olacak. Önemli bir etkinliğe Keşan’da imza atacağız, 15- 18 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Sektör ile ilgilenen ve meraklı olan üyelerimizi de 11 Şubat 2018 Pazar günü Boat Show Fuarına bekliyoruz. Orada da kurumsal firmalardan ciddi sunumlar alacağız.” 

SAROS KÖRFEZİ’NİN TANITIMI OLSUN İSTİYORUZ

Mutaf’ın ardından konuşan Yelekli, şu açıklamalarda bulundu: “Yelekli Kardeşler firması olarak Enez’den Çanakkale’ye kadar geniş bir coğrafyaya hizmet veriyoruz. Bu bölgedeki müşterilerimize sıfır tekne satışı dışında tamir ve bakım hizmetleri veriyoruz. Motorlarda birçok önemli firmanın tek yetkili bayi ve servisiyiz. Odamız işbirliği ile yapacağımız bu etkinliklere Keşan, Saros Körfezi’nin tanıtımı olsun istiyoruz ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” 

FİRMALARIMIZ İLE EL ELE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Helvacıoğlu ise şunları kaydetti: “Firmalarımız ile el ele çalışmaya devam ediyoruz. Onları geliştirmek ve bölgemizi geliştirmek için birbirimize köprü oluyoruz. Bölgemizden umutluyuz, gelecekten umutluyuz. Turizm ve tarım bizim için çok kıymetli iki ana ekonomi damarı ve Ticaret Odası her yerde üyesi ile iç içe oluyor. Evlatlarımızı Keşan’a, Enez’e, İpsala’ya geri döndürmek istiyorsak, doğduğu yerde doyurmak istiyorsak çok çalışmamız lazım.” 

ÖZVERİLİ BİR ÇALIŞMA YAPTIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Son olarak konuşan Zontul, “Yelekli Kardeşlere böyle özverili bir çalışma yaptıkları için teşekkür ediyorum. Allah hayırlı etsin. Bölge olarak turizme katma değer katacaktır. Başarıların devamını diliyorum.” dedi.