HABER MERKEZİ

Kırmızı liste adına konuyla ilgili açıklama yapan Cemal Yazıcı ve İsmail Keleş, Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nın (UNICERA), 27 Şubat-3 Mart 2018 tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de düzenleneceğini ifade ederek, 27 Şubat'ta Keşan'dan fuara gidileceğini belirtti

“SEKTÖRE YÖN VEREN MARKALAR TANITILACAK”

Fuara oda üyelerini Kırmızı Grup olarak ücretsiz götüreceklerini dile getiren Yazıcı ve Keleş, fuarla ilgili ise şu bilgileri verdi; “Banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi pek çok ürün grubunun bir arada sergileneceği UNICERA, sektöre yön veren 1.000’in üzerinde markanın katılımı ile gerçekleştirilecek. Türkiye’nin marka değeri en yüksek fuarı UNICERA’da, seramik sektörünün lider firmaları ve dünyanın en önemli tasarımcıları tarafından 2019’un trendleri belirlenecek. CNR Expo’da düzenlenen ve bu yıl alanında %25’lik bir büyüme sağlayan, Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı (UNICERA), CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık, Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemeleri Derneği (TIMDER) iş birliği ile 27 Şubat-3 Mart 2018 tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek. İspanya Banyo Ekipmanları Derneği (ASEBAN), İtalyan Seramik Makineleri ve Ekipmanları Üreticileri Birliği (ACİMAC), Confindustria Ceramica İtalia (EDI. CER SPA), Italian Trade Agency (ITA) kuruluşları tarafından desteklenen UNICERA Fuarı’na, 130 ülkeden 10 bin yabancı, toplam 80 bin alıcı bekleniyor. Fiyat avantajı, kolay ulaşılabilirlik ve kaliteli üretimle büyüklüğünü 3 milyar dolara ulaştıran seramik sektörü, UNICERA Fuarı ile önümüzdeki dönemde önemli bir büyüme yaratacağı hedef pazarlar olan Amerika, Afrika, Asya ve Uzakdoğu ülkelerinde etkinliğini artırmayı hedefliyor. Banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi pek çok ürün grubunun bir arada sergileneceği UNICERA Fuarı, sektöre yön veren 1.000’in üzerinde markanın yeni ürün ve hizmetlerine ev sahipliği yapacak. Aralarında Akgün Seramik, Anka Seramik, Bien Seramik , Creavit, Ege Seramik, ECA SEREL, Etili Seramik, Duratiles, Decovita, Graniser, Granito, Güral, Hansgrohe, Kale, Kütahya Seramik, İdevit, İSVEA, Seranit, Schell, Seramiksan, Serenova Umpaş, Uşak,Yurtbay, Yüksel Seramik, Vitra gibi sektör öncüsü firmalar, modern teknoloji ile geliştirilen yenilikçi ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak."

Cemal Yazıcı ve İsmail Keleş, fuara katılmak isteyenlerin 0284 712 37 37 ve 0284 712 13 18 numaralı telefonlardan bilgi alabileceğini ve kayıt yaptırabileceğini dile getirdi.