Keşan Merkez PTT Müdürlüğü’nün hafta başından itibaren yoğun bir çalışma temposu içine girdiği ve günde yaklaşık bin vatandaşa hizmet verdiği öğrenildi.

PTT’nin yerine getirdiği asli görevinin yanısıra bir banka gibi de hizmet verdiğini, para yatırılıp, para çekildiğini, kredi talebinde bulunulduğunu ve bu nedenle yoğun bir hizmet talebi olduğunu belirten yetkililer, ayrıca bu hafta başından itibaren Başbakanlık tarafından gönderilen Şartlı Nakit Transferi ödemelerinin de başladığını, bu nedenle olağanüstü yoğunluk yaşadıklarını ifade ettiler.

SIKINTI AĞUSTOS’A KADAR SÜRECEK

Yetkililer, içinde bulunduğumuz Temmuz ayının ardından PTT’de yeni bir yapılanmaya gidileceğini ve çok sayıda personel alımı gerçekleştirileceğini de kaydederek, “Şu an için emekli olan veya izne ayrılan personel nedeniyle bazı sıkıntılar yaşanıyor olabilir. Ancak bu sorunlar önümüzdeki Ağustos ayı ile birlikte ortadan kalkacak” diye konuştular.

2 MEMURLA OLACAK İŞ DEĞİL

Saatlerce beklemekten sıkıldıklarını belirterek işlerinin bir an önce yapılmasını isteyen vatandaşlar da “Bu iş böyle olmaz. Koskoca Keşan postanesinde iki memur işlem yapıyor. Bir sürü bilgisayar boş, vatandaşın zamanını çalmasınlar. Bu iş iki memur ile olacak iş değil” şeklinde konuştular.