SONGÜL KONAR

Düzenlenen toplantıya katılan Kadir Mutaf, İbrahim Ün, Fatoş Gürses ve Kurtuluş Caddesi esnafı, etkinliğe tüm Keşan halkını davet etti.

Toplantıda ilk olarak söz alan ve gerçekleştirilecek etkinlik ile ilgili bilgiler veren Fatoş Gürses, Kurtuluş Caddesi esnafı olarak düzenledikleri etkinliğin bu yıl 7.sini gerçekleştireceklerini belirterek, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurtuluş Caddesi etkinliğimizi tekrar yapacağız. Hem Keşan’ımızın 96. Yılını büyük bir coşkuyla kutlayacağız hem de bunu geleneksel hale getirmeye çalıştığımız Kurtuluş Caddesi alışveriş etkinliğimizin 7.sini hep birlikte güzel hazırlıklar içerisinde sürdüreceğiz. Bu vesileyle öncelikle Kadir Mutaf’a teşekkür ediyoruz. 6 yıldır bu işte çok büyük emekleri var. İşin içine girince bunun boyutunu görüyoruz. Esnaf arkadaşlarda çok iyi bir şekilde hazırlanıyor, bunu görebiliyoruz. Halkımızda indirimi bekliyor, indirimde neler var, broşürlerle geziyorlar. Bundan sonra üzerine biraz daha bir şeyler katarak çok daha güzel şekilde sürdüreceğimize inanıyorum.” şeklinde konuştu.

MUTAF; “BATI TRAKYA’DA DA KONUŞULAN BİR GÜN HALİNE GELDİ”

Gürses’ ten sonra sözü alan Kadir Mutaf, düzenlenen etkinliğin Batı Trakya’da da konuşulan bir gün haline geldiğini belirterek; “Bu etkinlikler başta bir hayaldi, Ticaret Odası, Keşan Belediyesi, o dönem görevinde olan kaymakamın destekleriyle gerçekleştirdik. Kurtuluş Caddesi’nin adıyla da özdeşleşen Kurtuluş günün coşkuyla kutlamak, şölen havasına çevirmek aynı zamanda ticarete olumlu bir etkisinin olacağını düşünerek böyle bir indirim, alışveriş günü hayali kurduk. 7yıldır bu etkinliği düzenliyoruz. Dışarıdan baktığımız zaman bir değer olduğunu sadece Kurtuluş Caddesi’ne özel değil Keşan’ın bütününde bir değer yaratıyor. Batı Trakya’da konuşulan bir gün haline geldi. Beklentileri olan bir gün haline geldi. Civar il ve ilçelerden gelenleri ve tüm halkı davet ediyoruz bu etkinliğimize. Etkinlik sadece indirim günü değil aynı zamanda cadde festivali, bunun içinde çeşitli gösteriler, sokak animasyonları, konserler var. Aynı zamanda da çok avantajlı alışverişlerin olacağı bir gün, vatandaşların o günü değerlendirmelerini tavsiye ederiz.” şeklinde konuştu.