HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Saat 10.30’da başlayan açılışa TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Şapçı, iş insanları ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Şafak Uslu, “Meslek olarak 20 yılın üzerine Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün son çıkan yasa değişikliği ile bizlere vermiş olduğu tapu kadastro hizmetlerini yapma hakkını lisanslı harita kadastro mühendisliği bürosu olarak faaliyetimize başladık. Bundan sonra lisanslı harita kadastro mühendisliği bürosu faaliyetlerimizi de devam ettireceğiz” dedi.

Fatma Aksal ise öncelikle tüm vatandaşların yeni yılını tebrik ederek, “İnşallah yeni yıl ülkemize, milletimize hayırlar getirir. Size ve tüm çalışanlarınıza hayırlı ve bereketli olsun. Biliyorsunuz dünya çok büyük bir pandemi sürecinden geçiyor. Bütün dünya bir sürü sıkıntılar yaşıyor. Ama bizim buradan tüm vatandaşlarımıza, hemşehrilerimize çağrımız karamsarlık pompalayanlara, felaket tellallığı yapanlara müsaade etmeyelim. Bu tür istihdam yaratan işlerde olmaya devam edelim. Ben tekrar hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Daha sonra ise dua edilerek, açılış kurdelesi kesildi. Davetliler daha sonra büroyu ziyaret etti.

Lisanslı Harita ve Kadastro Mühendisi Şafak Uslu’ya yeni iş yerinde başarılar dileriz.