MEHMET AYTAÇ

Keşan Belediyesi’nin 2 Aralık 2021 tarihli meclis toplantısında oybirliği ile alınan “Belediyemizce 2022 yılında uygulanacak vergi, harç ve ücret tariflerinin görüşülmesi” kararına istinaden yapılan zammın, 9 Aralık tarihinden itibaren uygulanma başladığı öğrenildi.

KARAKAYA: “MECLİS KARARIYLA ZAM YAPILDI”

Konuyla ilgili bilgi aldığımız 25 No'lu Keşan Şehir İçi Minibüs Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İlhan Karakaya şunları söyledi: “Zam geldi, tarifeyi aldık biz. Çıkan meclis kararıyla beraber onaylanan tarifeyi uygulamaya başladık. 1 Ocak’ı bekleme durumu konuşulmadı bizde. Daha önce de ek zam almıştık. Biz kararı uygulayalım mı diye gerekli mercileri aradık ve ona göre zam yaptık.”

BALCI: “KARAR MECLİSTE ALINDI”

Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Karar meclisten geçti. Kooperatif bize zam için dilekçe vermişti. Biz de mecliste görüştük. Meclisten geçen tarifenin içinde o da vardı zaten” dedi.

KARAR MECLİSTE AÇIKLANMAMIŞTI

Diğer yandan 2 Aralık 2021 tarihinde yapılan meclis toplantısının 1. maddesinde 2022 yılı için uygulanacak ücret tarifeleri maddesi oybirliği ile kabul edilmiş ancak tarifler ile ilgili bilgi verilmemişti.