AYŞİN SEÇİL GEZER

KE-HAYKO Başkan Yardımcısı Aylin Akyel, yaptığı açıklamada özellikle yavru köpekler için mama bağışı beklediklerini kaydetti. 

WWW.PATİFOOD.COM/KEHAYKO

Akyel, şunları söyledi: “Yavru sayımız çok fazla ve sizin desteklerinize ihtiyacımız var. Sayısı neredeyse 50’ye yaklaşan yavru köpeğimiz var. Özellikle yavru köpekleri beslediğimiz yaş mama sıkıntısı çekiyoruz. Bize ulaşarak mama bağışında bulunabileceğiniz gibi; www.patifood.com/kehayko adresinden yapacağınız mama bağışları bize teslim ediliyor. Sürekli olarak mama bağışına ihtiyacımız oluyor, bir günlük mama tüketimi yaklaşık 20 kilogramı buluyor.”

SAHİPLENDİRMEMİZ GEREKİYOR

Can Evi’nde birçok sokak hayvanının tedavisi ile ilgilendiklerini söyleyen Aylin Akyel, “Can Evimizde bulunan bütün köpeklerimiz ile özel olarak ilgileniyoruz ve bağışlar ile tedavilerini yaptırıyoruz. Ancak iyileştikten sonra köpeklerimizi sahiplendirmemiz gerekiyor. Her geçen gün köpek sayısı artıyor. Sizlerden ricam onlara bahçenizi, evinizi açmanız.” şeklinde konuştu.

Öte yandan derneğe bağışta bulunmak isteyenler için banka bilgileri şu şekilde: “Ziraat Bankası, Keşan Sokak Hayvanlarını Koruma Der, Hesap no 82395391-5001, Şube no 0105, İBAN TR320001000105823953915001”

Can Evi yavru köpekler için mama bağışı bekliyor