Keşan’da faaliyet gösteren Bir Nefes Sağlık Derneği’nin Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz Cuma günü yapılırken, Opr. Dr. Ragıp Taş, tekrar başkanlığa seçildi.

Saat 15.00’te Özel Keşan Hastanesi’nin yemekhanesinde gerçekleştirilen toplantıda, ilk olarak divan heyeti seçimi yapıldı.

Divan Başkanlığına Hasan Coşar, Divan üyeliklerine ise Hüdai Kılıç ve Nevzat Karaduğan’ın seçilmesinin ardından saygı duruşunda bulunuldu.

Dernek başkanı Ragıp Taş tarafından Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu Raporu ve Gelir Gider Hesapları’nın okunmasının ardından yönetim ve denetim kurulları ayrı ayrı ibra edilirken, Gelir Gider hesapları da oy birliği ile kabul edildi.

BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI KÖYLERDE DE YAPILACAK

Daha sonra seçimlere geçildi. Ragıp Taş başkanlığında tek liste ile gerçekleştirilen seçimlerde Dernek Başkanlığına tekrar Ragıp Taş seçilirken, Başkan Yardımcılığına Birgül Yılmaz, Muhasip Üyeliğe Nevzat Karaduğan, üyeliklere Nazan Kurtar ve Birgül Özgül seçildi.

Denetleme Kuruluna ise İrem Sarıkaya, Hüdai Kılıç ve Hasan Coşar seçildi. Seçimin ardından konuşma yapan ve derneğin yeni dönemdeki faaliyetlerine değinen Ragıp Taş, 2014 yılında İlkokul ve Lise öğrencilerine okullarda sigara, uyuşturucu, madde bağımlılığı ve bunların insan sağlığını nasıl etkilediği ile ilgili konferanslar verilmesi yönünde kararlar alındığını söyledi. 
Taş, ayrıca yapılacak çalışmalarda köylerde de bilgilendirme toplantılarının düzenleneceğini söyledi.