“İyi Hijyen Uygulamaları Eğitimi”nin sertifikaları Keşan TSO’nun fırıncı üyelerine teslim ediliyor

Önceki gün KOSGEB Temsilcisi Seda Havale ve Hukuk Danışmanı Av. Aylin Arıkan’ın teslim etmeye başladığı eğitim sertifikaları dün de, Meclis Üyesi Aziz Yörük, Komite Üyesi Çağatay Gülerce ve KOSGEB Temsilcisi Seda Havale’den oluşan heyet tarafından fırıncı üyelerin işyerleri ziyaret edilerek işyeri sahipleri ve çalışan personele teslim edildi.

“İyi Hijyen Uygulamaları Eğitimi”nin sertifikaları Keşan TSO’nun fırıncı üyelerine teslim ediliyor

Önceki gün KOSGEB Temsilcisi Seda Havale ve Hukuk Danışmanı Av. Aylin Arıkan’ın teslim etmeye başladığı eğitim sertifikaları dün de, Meclis Üyesi Aziz Yörük, Komite Üyesi Çağatay Gülerce ve KOSGEB Temsilcisi Seda Havale’den oluşan heyet tarafından fırıncı üyelerin işyerleri ziyaret edilerek işyeri sahipleri ve çalışan personele teslim edildi.

16 Şubat 2013 Cumartesi 01:32
“İyi Hijyen Uygulamaları Eğitimi”nin sertifikaları Keşan TSO’nun fırıncı üyelerine teslim ediliyor
 Önceki gün belgeleri teslim edilen Güneş Ekmek Fırını, Balcılar Ekmek Fırını ve Danacı Ekmek Fırını’nın ardından dün de Baygül Ekmek Fırını (Halk Ekmek), Kurtuluş Ekmek Fırını, Haktan Ekmek Fırını, Koca Yusuf Unlu Mamüller, Nur Ekmek Fırını, Kılıçlar Trabzon Ekmek Fırını, Norcu Ekmek Fırını, Akbulut Ekmek Fırınları ziyaret edilerek çalışan personele eğitim sertifikaları teslim edildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Keşan TSO Meclis Katibi ve Gıda İmalatçıları Üyesi Nedime Balcı, sertifikaların sırasıyla eğitime katılan tüm fırın işletmelerine dağıtılacağını ifade ederek şunları kaydetti:

“Odamız tarafından düzenlenen İyi Hijyen Uygulamaları Eğitimimiz oldukça ilgili gördü, önümüzdeki günlerde bu eğitimin ikincisini başlatmak istiyoruz. Fırıncı oda üyelerimizden de böyle bir talep var. Şuanda başvuruları toplamaya başladık. Önceki eğitimimize katılamayan fırın ve unlu mamul işletmelerimiz, odamız KOSGEB Temsilcisi Seda Havale’ye kayıt yaptırabilirler. Keşan TSO olarak mesleki eğitimlere önem veriyoruz. Diğer mesleki eğitimlerimiz için de çalışmalarımız sürüyor.”

Nedime Balcı son olarak, Türk Gıda Kodeksi Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği kapsamında fırınlarda, ekmek üretiminde, dağıtımında ve satışında çalışan personel ile fırınların uzantısı olmayan ekmek satış yerlerindeki ekmek satışı yapan personele, genel gıda hijyeni konularında eğitim verilmesinin zorunlu tutulduğunu ifade etti.

Son Güncelleme: 16.02.2013 01:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol