Keşan Devlet Hastanesi’nde, 2014 yılında güvenliği Hayat Özel Güvenlik Firması sağlayacak.

Edirne Kamu Hastaneler Birliği tarafından yapılan ihale sonucunda, Keşan Devlet Hastanesi’nde, özel güvenlik hizmetlerinin bir yıl süreyle Hayat Özel Güvenlik Firması’na verildiği öğrenildi.

ÖZEL GÜVENLİK, YILBAŞI GECESİ ÜNİFORMA DEĞİŞTİRECEK

Keşan Devlet Hastanesi’nde, 1 Haziran 2009 tarihinden itibaren görev yapmaya başlayan ve başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan özel güvenlik birimi, Güvenlik Amiri Mehmet Kutlay’ın sevk ve idaresinde; 1 amir, 1’i bayan 12’si güvenlik görevlisi olmak üzere, toplam 14 personelle çalışmalarını sürdürüyor.

“5188 Sayılı Özel Güvenlik Yasası” kapsamında faaliyet gösteren ve genel kolluk kuvvetleri olan polis ve jandarmanın yetkilerine benzer yetkiler kullanan, yasal sınırlar içerisinde; arama, zor kullanma, yakalama, emanete alma konularında, disiplinli, iyi giyimli, güler yüzlü ve iş etiğine sadık bir birim olarak görev yapan özel güvenlik birimi, Keşan Devlet Hastanesi’nin tüm birimlerinde günlük devriye ve giriş çıkış kontrolünü sağlayan özel güvenlik birimi, 24 saat görev yapıyor. Hastane Özel Güvenlik Birimi’nin, yapılan yeni sözleşme gereği, 31 Aralık 2013’ü, 1 Ocak 2014’e bağlayan Salı gecesi, üniforma değiştirerek, göreve devam edeceği kaydedildi.