MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Keşan İlçe Teşkilatı’nın 2. İstişare Toplantısı hakkında bilgi vermek için geçtiğimiz Cumartesi günü basın toplantısı düzenlenirken, istişare toplantılarında alınan kararlarla bütünlüğün sürdürüleceği dile getirildi.

TINMAZ: KATILIM HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Saat 13.30 sıralarında başlayan basın toplantısına; MHP Keşan İlçe Teşkilatı Basın Sözcüsü Zafer Tınmaz, İstişare Komisyonu sorumlusu Ahmet Kurnaz ile belde ve köylerden sorumlu Zafer Karakaş katıldı. Toplantıda ilk olarak söz alan Tınmaz, geçtiğimiz gün yaptıkları 2. İstişare Toplantısı’nda planlamalar ve projelerin gündeme geldiğini bildirerek, katılımın her geçen gün arttığı toplantılarda alınan kararlar ile bütünlüğü sürdüreceklerini kaydetti.

KURNAZ: EN UÇ NOKTAYA KADAR GİDECEĞİZ

Daha sonra söz alan Ahmet Kurnaz, 50’şer kişilik gruplar halinde yapılan istişare toplantılarının 2.’sini gerçekleştirdiklerini belirterek, bu toplantıların gerek MHP Keşan İlçe Teşkilatı, gerekse Keşan için oldukça başarılı ve faydalı geçtiği tespitine vardıklarını ifade etti. İstişare toplantılarının uzun süredir yapılmamasından dolayı meydana gelen dağınıklığı da gidermiş olduklarının altını çizen Kurnaz, “Şu anda hem bilinçli, hem iradeli ve inancı uğruna mücadele eden arkadaşlarımızla önemli tespitler yaptık. Yönetim olarak çalışmalarımız bu tespitler doğrultusunda olacaktır. Bizim için her bir bireyin düşüncesi ve görüşü çok önemlidir. Bu doğrultuda çalışmalarımızı hızlandıracağız. Zaman, birlik ve beraberlik olma zamanıdır. Partimizi yerelde en yüksek seviyelere taşımak için uğraşacağız. Ülkemizin içerisinde bulunduğu sıkıntılar hepimizce malum. Bunların halkımız tarafından bilinmesi, tartışılması lazım. Biz üzerimize düşeni yapacağız. Gidilmesi gereken en uç noktaya kadar gideceğiz.” dedi.

KARAKAŞ: BELDE VE KÖY TEMSİLCİLERİMİZ SEÇECEĞİZ

Son olarak söz alan Zafer Karakaş, sorumlu olduğu belde ve köylerde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, tüm hızıyla sürdürdükleri bu çalışmalarda öncelikle belde ve köy temsilcilerinin seçileceğini söyledi. Belde ve köylerdeki vatandaşlar ile bir araya gelerek sorunların çözümü için çalışmalara devam edeceklerini ifade eden Karakaş, MHP’nin belde ve köylerdeki varlığını hissettireceklerini belirtti.