Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılında okullar arası voleybol maçlarında ilçe birincisi olarak Edirne’de il birinciliği finallerinde mücadele etme hakkı kazanan, kızlarda Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi ile erkeklerde; Keşan Anadolu Lisesi ve Keşan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bugün derece almak için mücadele edecek.

Kızlarda final grubunda; Edirne Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Edirne Yıldırım Beyazıd Anadolu Lisesi, Keşan Kız Öğretmen Lisesi ve Uzunköprü Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi takımları mücadele etti. Yarı finalde karşı karşıya gelen; Edirne Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi’ni, Edirne Yıldırım Beyazıd Anadolu Lisesi de Uzunköprü Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi’ni aynı sonuçla 3-0 yenerek finale çıktı. Bu sonuçla Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi ile Uzunköprü Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi bugün 3’üncülük için, Edirne Kız Teknik ve Meslek Lisesi ve Edirne Yıldırım Beyazıd Anadolu Lisesi de şampiyon olabilmek için mücadele edecek.

Erkelerde ise final grubunda; Edirne Süleyman Demirel Fen Lisesi, Keşan Anadolu Lisesi, Keşan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve Meriç Küplü Lisesi mücadele etti. Keşan Temsilcilerinde Keşan Anadolu Lisesi, Meriç Küplü Lisesi’ni, Edirne Süleyman Demirel Anadolu Lisesi de Keşan Teknik ve Endüstri meslek Lisesi’ni aynı sonuçla 3-0 yenerek finale çıktı. Bu sonuçlarla, bugün, Keşan Anadolu Lisesi, Edirne Süleyman Demirel Lisesi’yle final, Keşan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi de Meriç Küplü Lisesi’yle 3’üncülük maçı oynayacak.