MEHMET AYTAÇ

Keşan Ziraat Odası’nda dün yapılan törenle yürürlüğe giren uygulamaya göre oda üyesi çiftçilere 3 yıl vadeli hasatta ödemeli gübre kredisi verilecek.

BİLGİN: “ÇİFTÇİLERİMİZE DESTEK OLMAK İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM ATTIK”

Törende konuşan Deniz Bank Keşan Şube Başkanı Ahmet Arda Bilgin şu açıklamayı yaptı: “Tarımda milli misyon üstlenmiş bir kurum olarak, Türkiye’nin her köşesinde çiftçinin tarımsal faaliyetinden elde ettiği geliri artırmak için yoğun şekilde çalışıyoruz. Üst gübreleme döneminde toprağın beslenmesinin, üretimin sürdürülebilirliği ve ürünlerin verimliliği için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Artan fiyatların etkisiyle maddi kaygı içinde olan çiftçilerimize destek olmak için önemli bir adım attık. Doğru ve zamanında gübreleme sayesinde toprağın verim gücünün yükselmesi, birim alanda daha fazla ürün elde edilmesi ve ürün kalitesinin artması için Keşan Ziraat Odası ile bu iş birliğini gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Biz ilk günden itibaren çiftçimizin ihtiyaçlarını referans alarak, üretimin her aşamasında onları desteklemiş bir kurumuz. Önümüzdeki dönemde yanlarında durmaya, tarım için çalışmaya devam edeceğiz.”

Bilgin, açıklamasının sonunda Deniz Bank’ın üst gübreleme döneminde avantaj sağlayan hasatta ödeme imkânıyla çiftçilerin gübre alımını destekleyerek, üretimde devamlılığa katkı sağlamayı amaçladığını kaydetti.

Keşan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şen de kredi uygulaması nedeniyle Deniz Bank yetkililerine teşekkür ederek, bölge çiftçisine bereketli bir yıl diledi.