HABER MERKEZİ

Yönetim, yeni sezonda mücadele edecek takımı oluşturmak için düğmeye bastı. Yeni yönetim, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan ile görüştü.

“HEDEF ÖNCELİKLE LİGDE KALMAK”
Uzunköprüspor Başkanı Mustafa Kalkandelen liderliğindeki yönetim kurulu, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’ın da yer aldığı toplantıda basın mensuplarına gerçekleştirmek istedikleri çalışma ve projeler hakkında bilgi verdi ve ilçe kamuoyundan sabır istedi.
Kalkandelen, “Uzunköprüspor’un yaşadığı süreci siz bizlerden daha çok biliyorsunuz. Bunları en başta anlatmaya gerek yok. Şu an önümüzde çok kısıtlı bir zaman var. Ay sonunda ligler başlıyor ve elimizde henüz bir futbolcu bile yok. Tüm rakiplerimiz şu anda idman yaparken, biz futbolcu arayışına çıktık. Belki çok zor olacak ama başaracağız. Hedefimiz öncelikle bir takım oluşturup bu takımı bu ligde tutmak. Başlarken belki iyi şekilde başlamayabiliriz, ancak her şeyden öte bu takımda Uzunköprülü çocukları oynatmak istiyoruz. Alacağımız sonuçlar ne olursa olsun, halkımızdan bize sabır göstermelerini istiyoruz.” dedi.

“ÜYE KAMPANYASI BAŞLATACAĞIZ”
Futbol şube sorumlusu Turgay Kuyucu da, amaçlarının 3 yıl sonra tamamen Uzunköprülü gençlerden oluşacak bir takım yaratmak istediklerini belirterek, şunları söyledi: “Başkanımızın dediği gibi halkımızdan bizlere sabır göstermelerini bekliyoruz. Bu zamana kadar bu takım hep aynı kişiler üzerinden desteklerle ayakta kaldı. Ama artık farklı bir yol izlemememiz lazım. Mesela 1000 üye ’den 1000 lira diye bir projeyi hayata geçirmek istiyoruz. Her ay her üyemizden 100 TL gibi bir bedel toplayarak kalıcı bir gelir kaynağı oluşturursak bu takım ayakta kalır. Bunun yanında Uzunköprülü gençleri bu takıma kazandırmamız lazım. Her yıl sayısını artırarak 3 yılsonunda tamamı Uzunköprülü olan bir takım hayalimiz var. Çok zor mu? Hayır. Hep beraber başlayacağız.”
BAŞKAN BECAN; “UZUNKÖPRSÜPOR’A SAHİP ÇIKMAK GÖREVİMİZ”
Mevcut yönetimin oluşmasında desteği olan Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan da, bu konuda elini taşın altına koyan herkese çok teşekkür ederek; “Şehrimizin ismini taşıyan takımızı sahipsiz bırakmamak adına değerli büyüklerimizle görüşerek tamamen amatör ancak bilinçli bir anlayışla bir yönetim oluşturduk. Hepsine tek tek teşekkür ederim. Uzunköprsüpor artık yoluna kendi öz evlatları ile ilerleyecektir. Bu konuda biz belediye olarak imkanlarımız doğrultusunda her türlü desteği vereceğiz. Fakat sadece bizim verdiğimiz destek yetmez. Uzunköprülülerden takımına sahip çıkmasını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.