CEMİL DURGUN

Merhume Ayşe Durgun'un eşi, Berra Aktar, Mücella Meriç, Hatice Yılmaz, Havva Başer'in babaları, Merhum İbrahim Aktar, Mustafa Meriç, Yücel Yılmaz ve Ahmet Başer'in kayınpederi, Uğur ve Hanife Özkan, İsmail Meriç, Barış ve Halil Aktar, Selin ve Görkem Yılmaz, Halil ve Baran Başer'in dedeleri olan Cemil Durgun vefat etti.

Cemil Durgun,  geçen pazar günü öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Sarıcaali Köy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

SEBAHAT ÇELİK

Yukarı Zaferiye Mahallesi halkından Merhum Rumuş Çelik'in eşi, Hümmüş, Yaşariye, Yaşar, Hatice, Ayşe, Aysel, Rumuş, Himmet, Merhum İbrahim Çelik'in anneleri Sebahat Çelik vefat etti.

Sebahat Çelik, geçen pazar günü öğle vaktinde Yukarı Zaferiye Mahallesi Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı’nda  toprağa verildi.

Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

HATİCE EROĞLU

Türkmen Köyü halkından Şefiye ve Salih Eren'in kızları, Nejdet Eroğlu ve Simgenur Berber'in anneleri, Merhum Mehmet Eren'in kardeşleri, Rahmi Eroğlu'nun eşi, Simge Dikim Evi Sahibi Hatice Eroğlu vefat etti.

Hatice Eroğlu, geçen pazar günü ikindi vaktinde Çamlıkent Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.