BÜLENT SAYLAM

4 Ekim 2021 tarihinde Keşan Devlet Hastanesi ek binası Recep Tarhan Diş Polikliniği'nden Keşan Devlet Hastanesi Ana Binasına alınan Aşı Merkezinin son günlerdeki yoğunluğu vatandaşın tepkisini çekti. Tepkisini video çekerek sosyal medyadan paylaşan vatandaş, “Aşı mı olacağız hasta mı?” dedi. Vatandaş, Keşan Devlet Hastanesi ve Keşan İlçe Sağlık Müdürlüğünün acil olarak önlem almasını istedi.

AŞI MERKEZİNDE PCR TESTİ DE YAPILIYOR

Geçen Cuma gününden beri Keşan Devlet Hastanesi Aşı Merkezine 3. ve 4. doz aşılarını vurulmaya gelen vatandaş yoğunlukla karşılaştı. Keşan Aşı Merkezi’nde PCR testinin de yapılması nedeniyle aşı yaptıranlar ile test yaptıranlar karşı karşıya geldi. Vatandaş, havanın soğuk olması nedeniyle içeride aşı vurulan ve test verenlerin sosyal mesafe gözetmeksizin yan yana durmak zorunda kaldıklarını söylediler.

VATANDAŞTAN KALABALIK TEPKİSİ

Aşı olmaya gelen bir vatandaş da bu duruma tepki göstererek video çekti. Çektiği videoyu sosyal paylaşım sitesinden paylaşan vatandaş, "Aşı mı olacağız hasta mı? Keşan Devlet Hastanesi aşı kuyruğu pardon rezilliği, test yaptıracaklar da aşı olacaklar da burada" dedi.

Vatandaş, kalabalık ortamın hastalığa neden olacağını söyleyerek, Keşan Devlet Hastanesinin, Keşan İlçe Sağlık Müdürlüğünün bu konuda gerekli önlemleri almasını istedi. Önlem alınmadığı takdirde Edirne ve Kırklareli’nin son haftalarda artan vaka sayılarına Keşan’ın da ekleneceğini dile getirdiler.