Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Kalfalar ve Keşan Masterleri Atletizm Grubu üyelerinden Ahmet Tek ile kardeşi Hasan Tek, dün, saat 15.00’te Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı’yı ve Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamlarında ziyaret etti.

İLK ZİYARET KAYMAKAM DINKIRCI’YA

Keşan Masterleri Atletizm Grubu üyelerinden Ahmet Tek, Kaymakam Dınkırcı’ya yapılan ziyarette, Keşan Masterleri Atletizm Grubu olarak Keşan’dan 8 kişi ile İstanbul Zeytinburnu’nda 27 Ekim 2013 tarihinde düzenlenen 5. Cumhuriyet Koşusu’na katıldıklarını belirtti.

Kendisinin 19-39 yaş grubunda 10 km’lik koşuyu 35.35,80’lik derece ile genel sıralamada 32’nci, kendi yaş grubunda ise Türkiye 15’incisi olduğunu, Hasan Tek’in de erkekler 14-18 yaş grubunda 10 km’lik koşuyu 39.24.7’lik derece ile bitirerek, genel sıralamada 67’inci, kendi yaş grubunda ise Türkiye ve Avrupa 3’üncüsü olduğunu, Keşan Masterleri Atletizm Grubu olarak Türkiye 3'üncüsü olduklarını ifade etti. Organizasyonda toplam 1.135 sporcunun yer aldığını, Keşan'a birincilik kupasını getirmek için daha çok çalışacaklarını kaydetti.

Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı da, “Başarılı ve gayretli gençlerimize topluma örnek olması açısından sahip çıktığımızda, başarıların geldiğini görüyoruz. Bizler her zaman imkânlar ölçüsünde sporcularımızı ve sportif faaliyetleri desteklemeye devam edeceğiz.

Gençlerimizin spora yönlenmesi konusunda, Ahmet Tek ve kardeşi, spor yaşantılarındaki başarıları ve kişilikleriyle gençlerimiz için örnek bir rol model olacaktır. Keşan Masterleri Atletizm Grubu’nun bundan sonraki organizasyonlarda daha başarılı olacaklarına inanıyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

ÖZCAN’I ZİYARET

Ahmet ve Hasan Tek kardeşler yanlarında Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Kalfalar olduğu halde, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı da makamında ziyaret etti.

Özcan, ziyaret sırasında Ahmet ve Hasan Tek kardeşleri  başarılarından dolayı kutlayarak “Bu iki kardeşimizin başarıları bizleri gururlandırıyor. Kendilerinden gelecekte daha büyük başarılar bekliyoruz. Biz de Keşan Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde kendilerine gerekli desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz.” dedi.

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Kalfalar ile Tek kardeşler kendilerine destek olan  Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a teşekkür ettiler.